duminică, 22 octombrie 2017

Ce functii are un ceas inteligent


Toate persoanele pasionate de tehnologie si nu numai trebuie sa aiba in colectie un ceas smartwatch, intrucat acestea sunt utile in nenumarate situatii. In plus, modelele sunt foarte variate, pentru toate nevoile, insa si preturile sunt accesibile, iar o gama diversificata se gaseste in cadrul magazinului online iUni.

O multime de functii
Chiar daca functiile difera de la un model la altul, sunt si unele de baza, care nu lipsesc niciodata, iar functia principala este aceea de a vorbi mult mai simplu, direct de la incheietura mainii, lucru ideal atunci cand avem mainile ocupate. Asadar, pot fi preluate si initiate apeluri foarte usor, printr-o simpla atingere, iar legatura dintre ceas si telefon se realizeaza prin Bluetooth. In plus, cu ajutorul unui ceas smartwatch pot fi urmarite intr-un mod foarte discret toate notificarile si mesajele venite de pe retelele de socializare.

Pentru iubitorii de sport
Si cei care iubesc sa faca miscare, indiferent de preferinte, au acces la o multime de functii care le vin in ajutoru, pentru a-si monitoriza si imbunatati activitatea, de la pedometru, cronometru, barometru, termometru si nu numai.

Capacitate
Performantele aduse variaza de la un model la altul, insa capacitatea bateriei este, de regula, de 400 mAh, cifra care promite o autonomie de pana la 4 zile, in functie de intensitatea cu care dispozitivele sunt folosite. Spatiul disponibil difera si acesta, insa intotdeauna poate fi suplimentat prin inserarea unui card microSD, iar iUni ofera o multime de modele, de la cele mai accesibile, pana la cele mai performante.

Cumpara acum

Poti sa plasezi oricand o comanda la iUni pentru a te bucura de cele mai bune preturi, iar cei care achizitioneaza produse in valoare de minim 499 de lei beneficiaza de livrare gratuita prin curier. Totodata, produsele pot fi testate in showroom-ul iUni din Bucuresti, pentru ca orice client sa fie sigur de alegerea facuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu